Тервел Пулев се прибра в България след отвоювана победа в

...
Тервел Пулев се прибра в България след отвоювана победа в
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Имах счупено ребро, но нямаше как да го съобщя

Тервел Пулев се прибра в България след отвоювана победа в Калифорния против боксьорът Джоел Ходжгрийн. Тервел го победи едвам в три рунда с нокдаун. 
Прочетете още
По думите му това е било наложителна победа. " Имах счупено ребро, само че нямаше по какъв начин да го оповестя, тъй като не знаех дали към мен има камери. Хванаха ръката на кътмена и му я сложих върху реброто. Рискът беше да не разбере съперника и да нападна тъкмо там. При срещуположен удар се случи контузията. В момента, в който получих удара имаше адреналин, бях загрял. Доста постоянно травмите се усещат след мача. Трябва доста бързо да предвидиш ходовете напред, като в шаха ", съобщи той.

Пулев е свалил предната ръка върху реброто и не я е употребявал. " За мен трите рунда не бяха къси поради травмата. Иначе е времетраене колкото на аматьорски мач, само че когато си контузен и един рунд е доста. След мача като изстинах усетих мощни болки. Отидохме в незабавното и ни споделиха, че имат подозрения за фрактура. Обадиха ни се и споделиха, че реброто е счупено. Когато съм неподвижен не ме боли, при внезапно придвижване чувствам ухапване ", разяснява той. 

Споделя, че най-ценното за него е фамилията, а прекарва най-вече време със своя наследник Аспарух, който е на шест години. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР