Тервел Пулев изригна след новината за лиценза на Кобрата! Грандиозно

...
Тервел Пулев изригна след новината за лиценза на Кобрата! Грандиозно
Коментари Харесай

Задава се мега сблъсък Мануел Чар - Брайън Ривър в Пловдив

Тервел Пулев изригна след новината за лиценза на Кобрата!
Грандиозно шоу в професионалния бокс е на път да раздруса Пловдив при започване на лятото, заяви особено за Марица промоутърът Ивайло Гоцев. В доста напреднала фаза е организирането на мач за международната купа в тежката категория сред Мануел Чар и Тревър Брайън. Двубоят ще бъде част от боксовата церемония, в която Тервел Пулев ще пази европейската си купа. Агент на Тервел е точно Гоцев, който се е заел и с организацията на галата в родния си град.
" Преговаряме с организацията на Дон Кинг и сме постигнали огромен прогрес. Предстои обаче още много работа ", показа Гоцев. Той добави, че една от опциите е галата да е в зала Колодрума, само че се оглеждат и други места в Пловдив.
Германският боксьор от сирийски генезис Мануел Чар е настоящ международен първенец в тежка категория версия WBA, а възможният му съперник Тревър Брайън е със статут на краткотраен първенец.
Чар би трябвало да отбрани купата си, която му бе отнета, поради приложимост на допинг през 2018 година През януари съдът върна трофея на сириеца с немски паспорт, който през 2015 година едвам оживя, откакто бе прострелян в ресторант, до момента в който вечерял с рапъра Кей 1. Агент на Чар е точно именитият Дон Кинг.
Датата на боксовата церемония зависи най-много от възобновяване на Тервел Пулев. Той претърпя интервенция в пловдивска клиника, откакто счупи ръката си при успеха над Мич Уйлямс в в Коста Меса, Калифорния. По всяка възможност галата ще се състои в последната седмица на юни или първата на юли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР