Терористичният акт в Нова Зеландия е точен импулс, който може

...
Терористичният акт в Нова Зеландия е точен импулс, който може
Коментари Харесай

Боян Чуков: Терористичният акт в Нова Зеландия е точен импулс, който може да активира кървавите граници на исляма

Терористичният акт в Нова Зеландия е прецизен подтик, който може да задейства кървавите граници на исляма. Това сподели за утринния блок „ Добро утро, България “ на Радио " Фокус " специалистът в битката с тероризма Боян Чуков. Според него това може да реанимира борбата на Балканите. „ Трябва да имаме поради, че последните години сериозните разбори и монографии, които излязоха в Западна Европа недвусмислено показват Балканите като съществена база на джихадизма в Европа.

``
реклама

България като част от Балканите постоянно би трябвало да бъдем нащрек. Основното е да предпазим нашите мюсюлмани, които са лоялни жители към България, само че са изложени на заплаха с външна интервенция да бъдат радикализирани. Засега това не се получава. Но в този проект ние би трябвало доста деликатно да подсилим нашите специфични служби. Да им оказваме по-голямо подпомагане, да бъдат отпуснати повече финансови средства и да се отнасяме с доста по-голямо почитание към тяхната работа “, сподели той. Боян Чуков изясни, че в историческите препратки на манифеста изпратен от стрелеца Брентън Тарант до премиера на Нова Зеландия, касае нашият район и борбата на християните против мюсюлманите.

Тероризмът е инструмент, който се употребява и за районни и за световни фактори и мъчно прозира дали зад даден терористичен акт стои мощна работа или е локална самодейност, сподели още той.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР