Терминът данък добавена наглост го използва PR експертът Армен Бабикян

...
Терминът данък добавена наглост го използва PR експертът Армен Бабикян
Коментари Харесай

Данък добавена наглост – непростимо!

Терминът " налог добавена безочливост " го употребява PR специалистът Армен Бабикян в " Шоуто на Слави ". И го направи в коментар по отношение на това по какъв начин единствено през предходната година парламентарните партии плюс набиращата известност " Възраждане " са взели общо над 6,5 млн. лв. повече дотации, в сравнение с би трябвало съгласно закона.
Сега прокуратурата ревизира. Тя ревизира и " Апартаментгейт ". Проверява и Владислав Горанов за спор на ползи при неговото жилище, обещано му от кръстника му – там, в комплекса на Домусчиеви. Проверява и злополуката при Своге. Проверяваше и Ивайло Московски за гибелта на дребния му наследник. И по този начин нататък, и по този начин нататък.
Няма да стане, госпожи и господа, приятели и другарки. Няма да стане по този начин. След като всичко все излиза законно, само че доста добре знаем, че в действителност е аморално и неетично – употребявам преднамерено тези две категории, които са основата на правото и това всеки новак правист ще ви го каже, е време и ние да отговорим. Също толкоз законно и също толкоз морално и етично. Мерки всеки може да вземе – да вземем за пример да не гласоподава за тези, които смята за отговорни. Може да вземе и такива ограничения, от които да боли повече – и отново да е законно, въпреки и с доста пояснение. Но то по този начин, с пояснение, и нещата като дотациите излизат законни.
И защото все се спасяваме поединично, даже поединично можем да отговорим. Само би трябвало да помислим по какъв начин тъкмо. Да си използваме главите – време е. Защото втръснали до болежка повторения след всеки идващ явен скандал и пояснения кой какъв брой е безочлив към този момент даже няма смисъл да бъдат казвани и коментирани, откакто не си вземаме поука. Докарахме го до 13,23 лв. на човек за партиите и до 10 лв. на умрял в злополука сякаш застрахован човек?! Какво повече има да обясняваме?!
Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР