Като подобри отношенията на Китай с Унгария, Си Дзинпин тази

...
Като подобри отношенията на Китай с Унгария, Си Дзинпин тази
Коментари Харесай

Китай превръща Унгария в модел за дипломатически връзки в Европа

Като усъвършенства връзките на Китай с Унгария, Си Дзинпин тази седмица трансформира централноевропейската страна, ръководена от самостоятелния министър председател Виктор Орбан, в модел, който се надява да бъде последван от други в Европа и оттатък, споделиха китайски публични лица.

Посещавайки Будапеща в края на петдневна обиколка на три народи в Европа, Си приветства това, което в този момент е публично всеобхватно стратегическо партньорство на Китай и Унгария за новата епоха ”, изложение, което чиновниците споделиха, че има доста повече от просто семантично значение.

Будапеща към този момент беше член на това, което Си назовава „ другарски кръг ” на Пекин – тези страни, които вършат най-вече в поддръжка на Китай старания за опълчване на мощта на Съединени американски щати и които от ден на ден се възнаграждават с вложения, търговия и дипломатическа поддръжка, споделиха чиновниците пред Financial Times. геополитическо обръщение, което е по-тежко от лудото изложение на Си за връзките с Унгария като „ меки и богати като токайско вино “.

Въпреки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР