Териториална дирекция Митница обяви публична продажба чрез с тайно наддаване

...
Териториална дирекция Митница обяви публична продажба чрез с тайно наддаване
Коментари Харесай

Митницата в Бургас разпъна тезгяха - продава на търг конфискувано бельо

Териториална дирекция Митница разгласи обществена продажба посредством с скрито наддаване на 43 920 текстилни произведения, отнети в интерес на страната.

На са оповестени над 25 000 рокли, къси панталони, ризи, мъжко и дамско долни дрехи, чорапи. В продажбата са включени и над 18 000 детски облекла - бебешки комплекти за новородено, рокли, чорапи, долни дрехи, тениски, панталони.

Текстилните произведения са арестувани при опит да бъдат импортирани контрабандно на 11 юни предходната година, изясняват от митниците.
свързани новини3998на 27.05.20219026на 18.04.2021
Товарен автомобил с непозната регистрация влиза в страната от Турция през Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево, а лидерът с двойно поданство - молдовско и румънско, показва пред митническите чиновници документи за транспортираната стока - платове, домакински текстил, железни маси и столове за Беларус.

Камионът е селектиран за щателна митническа инспекция, при която се откриват 168 колета с над 43 000 недекларирани текстилни продукта.

Стоките се оферират за продажба в седем групи като за присъединяване се внася депозит от 20% от началната тръжна цена. Спечелилият покупател заплаща дължимите мита и Данък добавена стойност, защото стоките са с несъюзен митнически статус и се освобождават след митническо им оформяне.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР