Теренът ще се управлява от ОП Транспорт“, цената ще е

...
Теренът ще се управлява от ОП Транспорт“, цената ще е
Коментари Харесай

Паркингът пред УМБАЛ-Бургас става платен

Теренът ще се ръководи от Оперативна програма „ Транспорт “, цената ще е аналогична с тази в синята и зелената зона

Паркингът пред УМБАЛ-Бургас ще стане заплатен, с цел да се освободят места за действително нуждаещите да стопират колите си там. Безплатно ще бъде паркирането в границите на 2 часа, като по този начин ще се подсигурява, че хората, отиващи на рандеву на свои заболели близки, могат да го създадат безпролемно и гладко.

Предложението бе импортирано за разглеждане на постоянната сесия на Общинския съвет през днешния ден по молба на управлението на най-голямата болница в лицето на изпълнителния ѝ шеф доктор Бойко Миразчийски. Местният парламент поддържа и гласоподава „ за “ концепцията, която се чака да направи придвижването в региона на болничното заведение доста по-лесно, а казусът с паркирането евентуално ще бъде решен.

За извършители ще се следи посредством камери, а пропускът до паркингът евентуално ще се реализира след прекосяване през преграда – по този начин, както работи паркингът на Морска гара. 

С решението на Общинския съвет паркингът ще се даде за ръководство на Оперативна програма „ Транспорт “. Цените за почасовото паркиране занапред ще бъдат разискани, само че е доста евентуално след втория час, то да се заплаща по този начин, както е в този момент в синята и зелената зона и евентуално ще важи за същия часови диапазон като платеното паркиране в центъра и край Морската градина. 

Теренът е с обща повърхност от 1463 кв.м. и обгръща парцелите в непосредствена блозост до ДКЦ-1 и пред постройката на хирургичния орпус на УМБАЛ-Бургас.

Проблемът с паркирането пред болничното заведение не е от през вчерашния ден. Към момента обстановката е такава, че мнозина стопират колите си там без да имат действителна причина да го вършат, обвързвана с визитата на собствен непосредствен там или за личното си лекуване. Така действително нуждаещите се да употребяват паркинга се оказват в неспособност да намерят място там.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР