Теренът на стадион Раковски отново e обезобразен от неизвестни вандали.

...
Теренът на стадион Раковски отново e обезобразен от неизвестни вандали.
Коментари Харесай

Вандали с нова атака срещу игрищата на ст. Раковски

Теренът на стадион " Раковски " още веднъж e обезобразен от незнайни вандали. Това се случва за повторно в последните шест месеца. Освен главният терен е потърпевшо и помощното игрище.

Директорът на школата Левски-Раковски Станислав Ангелов съобщи пред bTV, че съгласно него вандалските актове целят да бъдат изгонени децата от там, защото стадионът се намира на доста апетитно място в столицата.

" Недопустимо е това, което се случва. Не знам към кого да се обърна за помощ. Това е акт против децата. Още първият път, когато унищожиха терена, пуснахме тъжба, информирахме полицията. Те даже се самосезираха, стартира следствие. В никакъв случай това не е на персонално равнище. Просто обектът е забавен. Стадионът се намира на доста положително място. Явно има съществени ползи. Щом се случва сходно нещо на обект на Министерство на вътрешните работи - тези хора се усещат безнаказани. Ние сме чартърен. Това, което се случва не подхожда на европейска страна. Не може няколко месеца подред да се занимаваме с терена. Как да стимулирам децата? Тук се цели обезкървяването на школата и уронването на престижа ѝ. Ако е персонално против мен ще нападат колата ми. Тук се цели терена. Явно желаят децата да се махнат. В школата имаме над 300 деца. До преди няколко дни теренът бе прелестен ", сподели Пелето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР