Теоретиците на конспирацията по целия свят от няколко години търсят

...
Теоретиците на конспирацията по целия свят от няколко години търсят
Коментари Харесай

Учен: НАСА крие за заплахите от Нибиру

Теоретиците на конспирацията по целия свят от няколко години търсят планетата Нибиру, потвърждавайки, че деветата планета от Слънчевата система ще се сблъска със Земята в близко бъдеще и ще аргументи всеобщи опустошения.

Бившият академик от Геоложката работа на Съединени американски щати Итън Троубридж твърди, че Американската галактическа организация (НАСА) знае за съществуването на Нибиру повече от 30 години, само че скрие тази информация от обществеността. Троубридж приказва за това в изявление за Daily Star.

Ученият упорства пред изданието, че американската работа Geos е научила за планетата Нибиру от отчетите на НАСА. По това време геолозите са инструктирани да ревизират вероятността за въздействието на небесно тяло върху продължаващите климатични промени на Земята.

Бившият чиновник на Геоложката работа прибавя, че информацията за митичната планета е строго класифицирана и към 50 чиновници са наясно с нейното битие. Троубридж споделя, че повишението на морското ниво и увеличението в броя на земетресенията са директно доказателство за въздействието на Нибиру върху Земята. Според него Нибиру ще опустоши нашата планета в близко бъдеще.

Официалните отчети на НАСА пишат, че планетата Нибиру е просто интернет машинация. Много учени считат, че всяка планета, която се приближава до Земята, може да се преглежда през телескопи и да бъде видяно няколко месеца преди доближаването. Освен това съществуването на солидно тяло в Слънчевата система сигурно ще се отрази в орбитите на другите планети, което няма да остане неусетно.

Някои откриватели са сигурни, че сходна информация съзнателно се хвърля в интернет пространството, с цел да отвлече вниманието на обществеността от действителното положение на нещата, свързани с изменението на климата и честите катаклизми, които се случват на Земята. НапримерТакава съзнателно подхвърлена информация се отнася до съществуването на световно стопляне поради митичната планета Нибиру, или заради промени в орбитата на Луната, или с нещо друго загадъчно, само че не и с човешко въздействие.

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР