Теодора, която в предаването се показа като вярна съпруга, вече

...
Теодора, която в предаването се показа като вярна съпруга, вече
Коментари Харесай

Драма с участничка от Фермата, животът й тръгна изцяло в нова посока

Теодора, която в предаването се появи като вярна брачна половинка, към този момент е разведена жена. Брюнетката, която стана част от тима на риалити предаването предходната година е сменила семейството си Дякова с Андонова. С семейството на брачна половинка си - някогашния футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков тя влезе във " Фермата " през септември 2021 година. Там обаче се срещна с Пламен, който стартира настоятелно да я ухажва, напомня Hotnews.bg.

Искрата сред тях пламна още по време на продукцията, само че тогава хубавицата не даде огромни шансове на мачото и даже разгласи, че с него могат да бъдат само другари. След края на последния сезон обаче тя заряза мъжа си, с които от години живееше в Чикаго и се прибра в България поради сина на кмета на Ябланица.

Доскорошната половинка на сърцатия бранител още от края на предходната година все по-често можеше да бъде засечена в софийските нощни заведения. Теодора даже стартира работа у нас като представител на компания за етерични масла. Танко пък ограничи профила си в обществените мрежи. Двамата имат щерка Ема. Сега към този момент в обществените мрежи Теодора попада като Андонова и от наличието на Танко Дяков няма диря.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР