Теодора е душата на компанията, душата на града, живее на

...
Теодора е душата на компанията, душата на града, живее на
Коментари Харесай

Таксиджия разказва за последните минути на Теодора преди да изчезне безследно

Теодора е душата на компанията, душата на града, живее на необятна нога, знае по какъв начин да прави пари и по какъв начин да ги похарчи за същинските удоволствия, написа "Флагман ".

Познават я в действителност авторитетни хора, с които е правила бизнес, самата тя като човек е признателна и отвръща на вниманието с великодушни жестове. Да се е самоубила заради финансово усложнение е изключено, още по-малко е допустимо да се е самоубила поради психоразстройство, скачайки в морето, тъй като нямаше тип на човек, изпаднал в меланхолия. Имаше зложелател и той бе в рода й. Стар и потаен зложелател.

Не смеем да кажем име, само че е реалност, че до момента в който Теодора Бахлова работеше в областта на недвижимите парцели в Бургас в интервала 2002-2009 година, започвайки като брокер в „ Адрес”, тя направи положителни пари. Инвестира за себе си.

В един миг обаче се оказа, че по петите й са Икономическа полиция и Национална агенция за приходите. Разследваха я, сътвориха и големи неприятности и дискомфорт от всевъзможни инспекции и проверки, до момента в който най-после се оказа, че доносите против нея са изпращани от родственик. Това са думи на разнообразни другари, с които 47-годишната Теодора Бахлова е била в една компания. Бахлова в действителност е от известните бургазлии.

Жената е в неопределеност към този момент 5-ти ден, откакто е напуснала дома си малко преди 18 часа на 29 октомври. От най-близкия й другарски кръг не могат да позволен, че би могла да постави завършек на живота си и тъй като правела съществени обновления по обзавеждането на дома си, където живеела с старата си майка Станка – на ул. „ Оборище” №38. Не била обезверена и за това, че няма другар.

Допреди 2 години Теодора имала прелестна обич с кубинец, с който се срещнала в Лондон, къде живее и работи от 5 години насам. Разделили се без драми, откакто се убедили, че узаконяването на връзката им ще стане доста мъчно.

„ Майка й в последно време не е добре със здравето, а самата Теодора изпитва под паника смут от мисълта за зараждащата се втора вълна на ковид. Тя бе измежду първите болни в Англия и изпита на гърба си сбърканата им здравна система. К-19 е единствената й уплаха, само че да си постави завършек на живота заради тази причина, просто звучи невероятно”, сподели непосредствен другар на фамилията.

Недоумение буди и пост от по-рано в четвъртък, в 10:08 часа, в който насочва следното обръщение на стената си: „ Ако някой ми каже къде е този Рай, обувам си маратонките "Адидас ", обличам си спортния екип "Адидас ", поставям си "косите ", ще си направя и "джуките ", може и татуси вероятно и излитам веднагаааааа:))))) А и миглички ще си сложа, да пърпоря, пърпоря....:))))) "

Публикуваме и последната й фотография с черен спортен екип с надпис Адидас. Трудно е да се гадае дали в тона й има подигравка от невъзможността да пътувам или фактически бленувам за далечни крайбрежия с подигравка.

Флагман.бг събра още забавна информация - за последния човек, с който е била Теодора Бахлова в четвъртък по здрач, преди да изчезне безследно. Тя е повикала кола на „ Еко” такси и позвъняването, което е чула майката, в действителност е било от диспечерския пункт, с цел да й оповестят, че таксито дойде.

Преди да бъде извикан за разпит през днешния ден таксиметровия водач, в полицията са разгледали телефонните диалози на Бахлова от същия ден, всичките четири диалога преди повикването на таксито, са с хора, които не съставляват интерес за следствието и даже няма да бъдат разпитани.

Те са се осъществили много по-рано денем, когато малко преди 18 часа е пристигнало таксито от последния извършен диалог, чут от майката. Буди неразбиране за какво е трябвало да се качи в такси за прекомерно малко разстояние. Жената е стигнала до площад „ Царица Йоанна” – против автогара Юг.

Казала на таксиметровия водач да спре след светофара, водещ към пристанището и Морска гара. Шофьорът е споделил, че в ръцете си тя държала мобилен телефон и дребна чантичка, сходна на портмоне. Вътре имало не повече от 50 лв.. Документи и кредитни карти не се виждали. След като слязла от таксито, тя пресякла в посока към градинката, покрай автогара Юг. Смрачавало се е, когато Теодора Бахлова е изчезнала в тъмното.

Според психопортрета, който й е изработен от криминалистите, дамата е нямала претекст за самоубийство – липсват финансови проблеми, не е дължала никому пари. Остава обаче подозрението, че е допустимо да претърпява меланхолия, която е пазела в загадка. Дъщеря й Християна е нямала също финансови усложнения, защото майка й се грижела да й обезпечи всичко.

До 20 часа през днешния ден в Министерство на вътрешните работи са проследени към 1/3 от заплануваните за разбор видеозаписи, предоставени от общинските видеокамери. Версията за похищение наподобява все по-малко евентуална, защото дамата не е представлявала интерес за похитители.

Започнати са разпити на клошари от региона сред жп гарата и Моста, както и измежду престъпния контингент. Има възможност да е била нападната и убита за обир. По описанието на баба Станка дамата не е била с облекла, създаващи усещане, че е богата.

Току-що се разбра, към 20 часа, че в Лондон се е основала суматоха и орди завладяват супермаркети по отношение на оповестена идна национална обсада поради ковид.

Теодора Бахлова е имала самолетен билет за Лондон, трябвало е да лети на 1 ноември, неделя. Много е допустимо денем в четвъртък да е получила тревожна информация за настроенията във Англия, която да я стресира преди завръщането й на Острова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР