Теодора Дякова, жена на бившия футболист на Берое, Славия, Локо

...
Теодора Дякова, жена на бившия футболист на Берое, Славия, Локо
Коментари Харесай

Теодора и Пламен от Фермата заживяха заедно

Теодора Дякова, жена на някогашния футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море, Танко Дяков, и участничка в последното издание на риалити шоуто „ Фермата “, към този момент е двойка с различен, взел участие в предаването – Пламен. Играта сред тях стартира още по време на продукцията, само че тогава хубавицата не даде огромни шансове на мачото и даже разгласи, че с него могат да бъдат само другари. След края на последния сезон обаче искрата сред тях е пламнала с цялостна мощ и Теди към този момент е със сина на кмета на Ябланица.

Сайтът telegraph.bg заяви още на 14 февруари, че Теди е зарязала фамилията си, което е в Съединени американски щати. Доскорошната половинка на сърцатия бранител още от края на предходната година все по-често можеше да бъде засечена в софийските нощни заведения. Според близки до фамилията, Танко от няколко месеца се грижи самичък за щерка им Ема в Чикаго.

Интересно е, че самата Теди постоянно признаваше в интервютата си след края на формата, че мисли за трайно прибиране в България. След присъединяване си във „ Фермата “ носталгията към родното евентуално е победила и тя пробва да реалокира и бизнеса си с бижута на родния пазар. Очевидно обаче риалити форматът е повлиял на отношението към фамилията, мощната връзка, с което постоянно наблягаше от телевизионния екран.

Потвърждение за разрива идва и от обстоятелството, че Танко Дяков е премахнал фотосите на Теодора от профила си във Facebook. В графата фамилно състояние той към този момент е написал: „ самостоятелен “. Най-вероятно скоро ще се стигне и до формален бракоразвод. Пламен и Теодора обаче все по-трудно ще пазят любовта си от общественото внимание. Те сигурно се обрисуват като една от най-атрактивните двойки, събрани от риалити форматите, които заливат родния ефир в последните 20 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР