Тенис легендата Серина Уилямс сподели как ѝ се отразява социалното

...
Тенис легендата Серина Уилямс сподели как ѝ се отразява социалното
Коментари Харесай

Серина Уилямс призна, че е на ръба: Коронавирусът ме побърква

Тенис легендата Серина Уилямс показа по какъв начин ѝ се отразява общественото разграничаване, в резултат на изолацията за предотвратяване от ковид. Американката призна, че ограниченията провокират паника и стрес в нея.

23-кратната шампионка в шампионатите от Големия шлем показа възприятията си след старта на самоизолирането и призна, че възнамерява да остане у дома цели 6 седмици в опит да отбрани себе си и околните си.

"Бих желала да споделя опита си с новия ковид. В началото смятах, че е нещо, което не може да ми навреди. После Индиан Уелс бе анулиран и го одобрих като нещо необичайно, само че което ще ми разреши да си умря известно време. Последваха обаче още и още анулира на шампионати и това провокира паника у мен. Сега съм обществено дистанцирана от известно време, евентуално за две седмици, и всяко нищожно нещо ме подлудява ", призна Уилямс.

"И под паника имам поради, че съм на ръба. Когато някой кихне или се изкашля към мен, се шашардисвам. Не излизам с никого, приказвам единствено с щерка си. Тя се закашля, а аз се ядосах и я погледнах яростно. После се натъжих и се зачудих дали е добре и дали мога да направя нещо за нея. Вместо да съм спокойна, аз съм в действителност под голямо напрежение и стрес ", разкри 38-годишната тенисистка.

Тенис шампионатите са анулирани до началото на юни месец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР