Тенис коментаторът Марк Петчи е получил информация, че възстановяването на

...
Тенис коментаторът Марк Петчи е получил информация, че възстановяването на
Коментари Харесай

Надал може да се завърне още на турнира в Барселона


Тенис коментаторът Марк Петчи е получил информация, че възобновяване на Рафаел Надал протича по-добре от предстоящото и Матадора може да се завърне още за шампионата в Барселона, който се организира сред 16 и 24 април.

В същото време обаче дата наподобява прекомерно скоро поради обстоятелството, че през тази година Рафа неколкократно показа, че ще внимава с подбора си на съревнования и няма да подхваща непотребни опасности при подготовката на програмата си.

Испанецът се завърна от тежка травма на стъпалото при започване на 2022 година, като сподели, че контузията няма по какъв начин да бъде възобновена изцяло и ще би трябвало да продължи да се състезава с болки.

В Индиън Уелс пък се появи нов проблем – на финала с Тейлър Фриц усети дискомфорт, който по-късно се оказа подбуден от фрактура на ребро. След това стана ясно, че най-вероятно ще отсъства от Тура за сред четири и шест седмици.

В резултат на това Матс Виландер сложи Новак Джокович като главен любимец за идния Ролан Гарос.

„Ще бъде отпочинал душевен. На физическо равнище ще има опцията да построи подготовката си съвършено.“

„Разбира се, че би му се желало да играе повече мачове, само че в случай че запише три шампионата и премине през 10-15 дуела, идва в Париж като любимец за трофея. Рафаел Надал най-вероятно няма да има най-хубавата подготовка.“
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР