Тенденциите проличаха ясно на изложението Дибла в Пловдив3D стени, подове

...
Тенденциите проличаха ясно на изложението Дибла в Пловдив3D стени, подове
Коментари Харесай

Шкафове без дръжки и 3D стени са новият интериор

Тенденциите проличаха ясно на ревюто „ Дибла ” в Пловдив

3D стени, подове и тавани, изменящи тотално визията на дома, демонстрира ревюто „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора ” в Международен панаир Пловдив.

Мебели без дръжки, 3D стени и паркет с тип на камък са част от експонатите, които впечатлиха посетителите на първото издание на ревюто „ Дибла – хрумвания и артикули за интериора ” в Международен панаир Пловдив.

Над 30 компании демонстрират необятен набор произведения, с които се реализират съвременни концепции за оформянето на вътрешни пространства. Сред забавните експонати са кухненските шкафове без дръжки, които  се отварят и затварят с електрически или механични системи. Това е новата мода в кухнята, обясниха от компанията изложител.

Мебелите са съществена тематика в „ Дибла ”. Впечатляващи са спалните и диваните без прави ъгли, масите и секциите от съвсем необработено дърво, съчетано със стъкло. Ламинираният паркет към този момент прилича камък. Този резултат се реализира с нова технология, с помощта на която подът наподобява по този начин, като че ли е с луксозно  каменно покритие, само че цената е много по-ниска.

3D технологиите трансформират дома в приказно пространство, убедиха се посетителите на ревюто. Подът, стените и таваните към този момент са с колоритна визия, създаваща чувството за по-широко пространство.

Вниманието притеглят и 3D арт панели, разнообразни типове каменни облицовки, интериорният мъх, термодекоративните бои и мазилки. Автентична финландска къща със сауна и джакузи на дърва внася скандинавска екзотика.

„ Дизайнът от ден на ден взе участие в нашия метод на живот, дефинира средата, в която живеем, работим, почиваме и се забавляваме, а също така е мощен маркетингов инструмент ”, изясни претекстовете за пускане на новото ревю Генчо Гоев, притежател на Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ Дибла ”, която е съорганизатор на проявата.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР