Температурите в Пловдив ще продъжват да се покачват и днес

...
Температурите в Пловдив ще продъжват да се покачват и днес
Коментари Харесай

Задава се топла събота, градусите в Пловдив скачат до 33

Температурите в Пловдив ще продъжват да се повишават и през днешния ден оптималните стойности на термометрите ще доближат до 32-33 градуса. В късния следобяд не са изключени валежи.

Над цялата страна ще доминира слънчево време. След обяд основно над Западна България ще се развива купеста облачност, в планините и планинските региони там ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 29° и 34°, в София към 29°. През нощта против неделя на доста места в западната половина от страната ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Атмосферното налягане едва ще се намали и ще е близо до междинното за месеца.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд в масивите от Западна България с краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан, по високите елементи до мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 15°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 24-28°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР