Температурите днес ще се понижат и минималните ще са между

...
Температурите днес ще се понижат и минималните ще са между
Коментари Харесай

Ветровито време и валежи днес и в близките дни

Температурите през днешния ден ще се намалят и минималните ще са сред 2° и 7°, в София - към 3°, а оптималните - от 10° до 15°, в София - към 10°. До обяд ще доминира слънчево време, само че по-късно от югозапад облачността ще се усилва и по здрач в Югозападна България ще завали дъжд. През нощта превалявания ще има и тук-там в югоизточните региони.

Ще духа сдържан, в утринните часове в североизточните региони - мощен вятър от запад-югозапад с пориви до близо 100 км/ч. След обяд ще отслабва.

Над Черноморието облачността ще е раздрана. Ще духа до сдържан, преди обяд по северното крайбрежие краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 17°. Температурата на морската вода е от 13° по северното до 17° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде към 2-4 бала, след обяд ще отслабва.

В планините по-значителна облачност ще има след обяд в масивите от Западна България. Привечер от югозапад ще стартират превалявания от дъжд, над 1800 - от сняг. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад, който след обяд ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 7°, на 2000 метра - към 1°.

В понеделник на доста места в югоизточната половина от страната ще има превалявания от дъжд, повече като количество в крайните югоизточни региони. Във вторник сутринта ще бъде още по-хладно, само че дневните температури ще се покачат с 4 - 5 градуса. В сряда още веднъж в доста региони от страната ще превали дъжд. В четвъртък ще има повече слънчеви часове.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР