Темата за съдебните дела между бившите партньори, актьорите Джони Деп

...
Темата за съдебните дела между бившите партньори, актьорите Джони Деп
Коментари Харесай

Интернет общността vs. Амбър Хърд: Актрисата - притеснена от подкрепата за Джони Деп

Темата за правосъдните каузи сред някогашните сътрудници, актьорите Джони Деп и Амбър Хърд, стана още веднъж настояща, откакто Деп загуби делото против английския таблиоид Сън, който го назова в своя обява " бияч на дами ". 

Виж още: Залезът на една легенда: Джони Деп загуби делото за " бияч на дами ", само че има и по-лоша вест

Според някои анализатори това решение на съда ще окаже въздействие и върху другите каузи, които двамата водят между тях. Но макар че решението на съда не е дефинитивно и то може да бъде (и ще бъде) обжалвано, колосът Warner Bros приключи едностранно контракта на Джони Деп и той към този момент няма да играе ролята на Гринделвалд в поредицата " Фантастични животни ". В последните часове се появиха информации, че артистът ще бъде обезщетен със сериозна осемцифрена сума. Но това за интернет общността надалеч не е отмъщение.

Виж още: Зендая се появи с рокля на нейните години! Култовият модел обаче е с идея

В общностни платформи като reddit и 9gag се надигна вълна против несправедливостта към Джони Деп. В Twitter почитатели на артиста даже се надяват нещо съдбовно да сполети Амбър Хърд. Всъщност почитателите на Деп са уверени, че точно актрисата е насилникът и припомнят нейни цитати от записи, които той скрито е направил. В тях тя му споделя, че никой няма да му повярва, тъй като е мъж. Популярни са и колажи от фотоси на актрисата в поредни дни, като на едните фрагменти тя е със синини от побой, за който се твърди, че е дело на Джони Деп. Но на идващия ден тези синини ги няма. 

Виж още: Да свалиш 25+ кг.? Холивудските звезди, които отслабнаха фрапантно

Нещо повече: анонимни интернет консуматори от целия свят упорстват Амбър Хърд да не бъде част от фотосите на втората част на " Аквамен ". Интернет общността се закани да бойкотира не сами новите елементи на " Фантастичните животни " на Warner, само че и всички останали филми на колоса. Как ще ги бойкотира? Като пиратства! Това, несъмнено, като отпратка към една от най-емблематичните функции на Джони Деп - тази в " Карибски пирати ". 

Виж още: Диляна Попова за майчинството, връзката със сестра ѝ и една от най-големите ѝ пристрастености

Феновете на Джони Деп направиха и друго - всеобщо дадоха оценки от 1 на приложението на Сън в App Store и Гугъл Play. 

Същевременно близки на актрисата споделят пред Сън, че тя е мощно обезпокоена от омразата и заканите, които чете по собствен адрес в интернет.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР