Темата за нелепата смърт на един млад боксьор - 21-годишен

...
Темата за нелепата смърт на един млад боксьор - 21-годишен
Коментари Харесай

Как се подменя състезател преди ринга - говори треньорът на Борис Станчов

Темата за нелепата гибел на един млад боксьор - 21-годишен играч, който почина на кръга в албанския град Шкодра по време на професионален мач разсъни доста огромен интерес, защото имаше доста съпътстващи неща около нея - смяна на идентичност, а и въобще по какъв начин се стигна до този съдбовен край. Загиналият боксьор се споделя Борис Станчов. Гост в студиото на Сутрешния блок по тематиката бе Венцислав Георгиев, треньор на умрелия.

Вижте във видеото диалога с него и директното включване на Паулина Найденова, която беше в клуба в Нови Искър, в който Борис Станчов е упражнявал до началото на тази година.

Борис Станчов се е появявал епизодично в залата и за мачовете, които е имал досега, те са 5 мисля. От регистрацията му като професионален боксьор това е към година и половина. На всеки мач се е легитимирал като Исус Величков. На мач се отива с персонална карта, както се изисква, описа в студото на Сутрешен блок Венцислав Георгиев, треньор на умрелия Борис Станчов.
Венцислав Георгиев, треньор на умрелия: Дори на кантара във въпросния ден се качи, подписа се като Исус Величков, след него се подписах аз изпод. Даже има един документ, който промоутърът издава, като се качи на кантара, какъв брой кг е, той се подписа като Исус Величков, даде си персоналната карта и там я гледаха, прибраха я, продължи той.
Вижте повече във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР