Темата с продължава да е най-горещата в тениса. Световният номер

...
Темата с продължава да е най-горещата в тениса. Световният номер
Коментари Харесай

Майката на Джоко се хвърли да го защитава, премиерът на Сърбия го порица

Темата с продължава да е най-горещата в тениса. Световният номер 1 при мъжете получи отбрана от своята майка, само че и бе упрекнат от премиера на своята страна Сърбия - Ана Бърнабич, поради това, че е " излизал на открито с ясното схващане, че има позитивен PCR тест ".
" Четох във вестниците, че към момента съществува възможност да бъде депортиран. Много съм разтревожена. Всички ние се молим да остане и да играе. Не го захвърляйте, той е тенисист, не е политик, не е нарушител, не е палач " - показа неговата майка Дияна.
" Ако Джокович е бил на открито и е знаел, че има позитивен PCR тест за ковид, то това е безусловно нарушаване на разпоредбите на Сърбия. Ако вие сте с позитивен тест, тогава вие би трябвало да бъдете в изолираност.
Не знам по кое време тъкмо е получил резултатите за позитивния си тест за ковид, нито по кое време тъкмо ги е видял. Със сигурност обаче има една " сива зона ". Единствено Джокович може да обясни това и да разкрие всичко " - показа министър председателят Ана Бърнабич.

Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР