Темата с пътната безопасност не е само задача, тя е

...
Темата с пътната безопасност не е само задача, тя е
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Сигурността на децата на пътя е наш топ приоритет

Темата с пътната сигурност не е единствено задача, тя е наша идея. Затова дружно би трябвало да натиснем спирачките на високите скорости по софийските улици и булеварди и с екипа ни знаем по какъв начин да създадем това, уверен е Антон Хекимян, претендентът за кмет на София.

 

В столицата работят над 700 общински камери за ръководство на трафика. Те могат и би трябвало да бъдат употребявани и за надзор на скоростта, разясниха специалисти. Тъй като механически е допустимо, остава една задача - депутатите в най-кратки периоди да одобряват законопроекта на ГЕРБ-СДС, разясниха участници в правенето на тактиката за пътна сигурност на бъдещия кмет на София.

 

 

“Сигурността на децата е наш топ приоритет. Продължаваме да построяваме безвредни направления от спирките на градския превоз до учебните заведения, специфична маркировка, която понижава скоростта и продължаваме образованията по пътна сигурност ”, посочи Хекимян.

 

 

Ще продължим да построяваме повдигнати и осветени пешеходни пътеки, както и защитни пешеходни острови на улиците с най-интензивно придвижване, разяснява и претендентът за общински консултант Георги Георгиев.

 

 

Заедно работим за София, увери претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР