Темата е изключително важна за нас – като отговорна компания,

...
Темата е изключително важна за нас – като отговорна компания,
Коментари Харесай

Близо 800 000 лв. е стойността на спасената храна от инициативата на Лидл България „Без разхищение – с голямо намаление“

„ Темата е извънредно значима за нас – като виновна компания, само че и като консуматори. Именно по тази причина искахме да притеглим публичното внимание към нея. С акцията дадохме на клиентите действителни благоприятни условия, с които да способстват за рационалното и отговорно потребление на храната и ограничението на този проблем. Ето за какво тези положителни резултати ни радват извънредно доста – от една страна, те демонстрират, че хората са ангажирани и поддържат акцията, а от друга – са доказателство, че граденото с години доверие намира отражение в поддръжката им по толкоз основни тематики “, показа Елица Георгиева, началник „ Корпоративни връзки “ в Лидл България.
С самодейността „ Без разхищаване – с огромно понижение “ Лидл България надгражда досегашния си повсеместен метод за понижаване разхищението на храна. Той обгръща голям брой процеси – от деликатното обмисляне и оптимизация на нужните количества през понижаване цените на питателните артикули с наближаваща дата на приключване периода им на валидност или продължителност до специфичното им позициониране в магазините.
 Завърши вторият випуск от шефове в „ Мениджърска академия за учебни шефове “ Завърши вторият випуск от шефове в „ Мениджърска академия за учебни шефове “
В тазгодишното, второ подред издание на „ Мениджърска академия за учебни шефове “, проведено от съдружие „ Образ...
В рамките на акцията клиентите могат да се възползват от 30% понижение на питателните артикули, чийто период на валидност или продължителност изтича след няколко дни, и от 50% понижение в последния ден от периода на валидност или продължителност на продукта. Намалените продукти са изцяло годни и безвредни за консумация. Сред тях са охладени артикули, самун и опаковани плодове и зеленчуци. За улеснение на клиентите, те се намират на особено предопределени места, обозначени с името на акцията „ Без разхищаване – с огромно понижение "
Инициативата бе подкрепена от Българска хранителна банка, с която Лидл България партнира от 2017 година насам. В популяризирането на тематиката се включи и началник Таньо Шишков, който стана дипломат на акцията и показа на питателните артикули, комбинирани с гурме предписания в.
Лидл България продължава самодейността и през 2021 година Тя е част от дълготрайната тактика на компанията за стабилно развиване и отразява нейната отговорност и приноса й за по-добър живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР