Телевизионната водеща Радост Драганова е с повдигнато обвинение за пране

...
Телевизионната водеща Радост Драганова е с повдигнато обвинение за пране
Коментари Харесай

Антимафиоти срещу звезда на bTV! Обвиниха я в пране на пари

Телевизионната водеща Радост Драганова е с повдигнато обвиняване за пране на пари, като в основата на това е слънчевият парк в брезнишкото село Кошарево. Съоръжението за зелена сила е направено с капитали, главно на кипърския предприемач Харис Кунтурис, върху земя, предоставена от Драганова и шурей й Венцислав Гоцев.

Радостина Драганова получава призовката в понеделник, 17 юни, на излизане от столична болница. Заедно с нея е и татко й, а при изписването я чакат служители на реда. От много време те настойчиво я търсят, с цел да й връчат призовката. Драганова обаче изрично отхвърля да я получи, като упорства да се съветва с юрист. Юристи са безапелационни, че няма такова условие при връчване на призовка, писа „ Уикенд “.

Ден по-късно водещата изважда болничен лист, който й дава право да не отиде в прокуратурата, с цел да й се връчат обвиняването. Според осведомени към връчването на призовката се е разиграла цяла авантюра, тъй като Драганова през последните седмици се е лекувала с разнообразни диагнози в две лечебни заведения, а към този момент има и публикуван болничен лист. През част от това време предаването й „ Мармалад ” върви на екран с направени по-рано записи. Явно за Би Ти Ви няма значение обстоятелството, че тя на два пъти до момента една от водещата им беше наказана на първа инстанция от кипърския предприемач Харис Кунтурис, който е скандално изваден от общия им енергиен план.

Още през 2016 година се разбра за спора сред тогавашните съдружници Харис Контурис, Радостина Драганова и Венцислав Гоцев. Водещата и шурей й имат земя и план за слънчев парк и притеглят Харис Кунтурис, който влага още първоначално 800 000 евро в общото начинание. Ангажиментът е той да обезпечи финансирането и по-нататък, а документите и строителните бумаги да се движат от Радостина Драганова. Точно когато фотоволтаикът стартира да печели, Харис Кунтурис е изваден от общата компания, а самият той научава това напълно инцидентно. Между някогашните съдружници стартират правосъдни каузи, още повече, че кипърският предприемач е вложил в плана над 1,6 млн. евро. hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР