Телевизионната водеща Гейл Кинг, която е била сред отбраните гости

...
Телевизионната водеща Гейл Кинг, която е била сред отбраните гости
Коментари Харесай

След baby shower: Защо Меган не видяла подаръците за бебето си?

Телевизионната водеща Гейл Кинг, която е била измежду защитите посетители на празника на Меган Маркъл, поради който тя прелетя от Лондон в Ню Йорк, разкри още детайлности от събитието. Тя станала посетител на утринното шоу CBS This Morning.

Така стана ясно, че по време на baby shower херцогинята на Съсекс по този начин и отказала да разопакова подаръците за нейното бебе.

Причината била, че тя желала да направи това дружно с принц Хари. По думите на Кинг, всеки посетител поднесъл букет, който бил дарен на организацията Repeat Roses. Компанията изпраща цветя в лечебни заведения, приюти и други места, където те са нужни и ще донесат наслада.

Кинг разяснява, че това решение напълно тъкмо отразява какъв човек е тя – „ Много блага, великодушна и доста, доста сладка “.

Меган предложения най-близките си другари в хотел в Ню Йорк, а Джесика Мълрони бе главен уредник.

Сред поканените били Амал Клуни, Серина Уилямс, Гейл Кинг и Абигейл Спенсър от сериала „ Костюмари “. Актрисата Приянка Чопра също е била поканена, само че не участвала, поради ангажимент в Бевърли Хилс.

От Двореца в Кенсингтън оповестиха, че пътуването на херцогинята е платено с нейни персонални средства. По информация на Daily Mail, 5-дневният престой на Меган в Ню Йорк коства 500 000 щатски $, като единствено нощувката в първокласния хотел е най-малко 75 000 $.

Източник: tialoto.bg
Снимка: DR
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР