Телец Седмицата бележи началото на вълнуващ период, пред който пред вас

...
Телец
Седмицата бележи началото на вълнуващ период, пред който пред вас
Коментари Харесай

Алена Никога Не Е Алармирала Толкова Тревожно! През Идната Седмица Тези Зодии Ще Си Патят Здравата!

Телец
Седмицата бележи началото на трогателен интервал, пред който пред вас ще се открият благоприятни условия за рационализиране и за възстановяване на някои аспекти от всекидневието ви. Някои от вас ще обмислят дали да учат, или да развиват професионалните си умения.

Близнаци
Периодът ще се окаже удобен за развиването на връзките ви с близките, само че и за вътрешния ви свят, за мислите и възприятията ви. Казано в резюме, ще имате положително въодушевление и ще гледате положително на всичко протичащо се.

Рак
Добре ще е да си напомняте, че проблемите постоянно не са такива, каквито наподобяват. Може би компликациите в действителност са благоприятни условия. За да се възползвате от тях, по всяка възможност ще би трябвало да се поразмърдате малко и да се задействате.

Лъв
Предстои ви чудесна седмица – ще я започнете в положително въодушевление, водени от желанието да бъдете себе си и да вършиме това, което обичате и в което ви бива. В понеделник и вторник надали някой ще успее да ви засенчи – ще притегляте елементарно вниманието на близките и ще станете душата на компанията.

Дева
Най-сетне ще може да си отдъхнете от остарели каузи, които не са ви давали мира. Може би е трябвало да извършите някаква неотложна задача, да приключите нещо вкъщи или сте имали компликации в общуването с колегата. Вече ще ви бъде по-леко, защото ще завършите започнатото и ще намерите позволение на проблемите.

Везни
Идната седмица се обрисува да е изключително удобна за вас. Възможно е сполучливо да положите ново начало в някаква област от живота си, да промените курса или всичко, което подхванете, да се случва елементарно и без старания. Казано в резюме, шансът ще е с вас.

Скорпион
Сега бихте могли да се освободите от всички неща, които не са ви нужни, или от такива, които стопират развиването ви. Ако осъзнаете, че остарялото би трябвало да си отиде, с цел да пристигна новото, това самобитно изчистване ще се случи по-лесно и ще имате поддръжката на звездите.

Стрелец
За да не прахосвате на вятъра силата си, добре ще е да не действате по едно и също време в доста посоки. Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си съответни цели и се концентрирайте върху тях. Успеете ли да го извършите, резултатите ще бъдат удовлетворяващи, в това число и във финансово отношение.

Козирог
Задаващата се седмица ще е изключително сполучлива за вас в професионално отношение. Може да получите опция за развиване, да ви покачат или просто събитията да се развиват във ваша изгода. Периодът е превъзходен за нова работа или за започване на нов план, а също и за дейности в посока на усъвършенстването ви.

Водолей
През идващите дни ще се радвате на нови благоприятни условия. Може да се впуснете в завършения или да предприемете забавно пътешестване. Ако сте имали компликации в предишното, ще видите по какъв начин малко по малко нещата стартират да се подреждат. Ще сте настроени да пробвате нови неща, да навлизате в непознати територии и най-важното – да учите.

Риби
Много от вас най-сетне ще изпитат облекчение от проблемите, които до момента не ви даваха мира. В душата ви към този момент няма да царува ужас, ще гледате реалистично на обстановката и вероятно ще добието по-голяма изясненост за това какво ви следва. Седмицата е изключително удобна за нови инициативи в бизнеса, за подписване на контракти, за настоятелен договаряния и за финансови интервенции.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР