Телец Всеки знае колко мразите промените, но тази година стиснете

...
Телец Всеки знае колко мразите промените, но тази година стиснете
Коментари Харесай

5 Зодии, Чийто Живот Ще Се Промени Напълно През 2018 Година: Телец-С Малко Късмет, Промяната, Която Ви Очаква, Ще Бъде Добра

Телец

Всеки знае какъв брой ненавиждате измененията, само че тази година стиснете зъби. Вие сте човек, който намира комфорт в рутината и стабилността. Придържате се към ежедневните привички и не желаете да измененията прекалено много от тях. Но 2018 година ще бъде година, в която нещо значимо ще се промени и ще бъдете принудени да се отървете от всекидневието си. С малко шанс, смяната, която ви чака, ще бъде добра за вас и ще ви направи по-силни.

Лъв

Тази година ще преминете през метафизичен промени. Не се страхувате от нищо, изключително от промени, само че не ги желаете доста. Но тази година ще погледнете на живота от друга позиция. Това ще проправи пътя ви за триумф. Няма да ви е елементарно да се отървете от старите привички, само че когато изцяло приемете смяната, ще осъзнаете, че пътят към триумфа не е толкоз тежък, колкото си мислехте.

Дева

Драматично ще измененията характера си към по-добро. Девите би трябвало да се управляват и заради това те непрекъснато са подложени на стрес. Винаги желаете да вършиме нещата по вашия си метод, тъй че в действителност ви влудява, когато би трябвало да се приспособите. Тази година обаче ще приемете смяната и ще кажете довиждане на последната неустановеност.

Козирог

Козирозите постоянно се усещат като в непозната територия, когато тяхната обич или кариера са застрашени. Малкият риск може да ви се отплати доста. Когато напуснете комфортната зона, ще растете. Тази година ще отворите сърцето на другите. Няма да се отдалечите както преди, а това ще ви направи щастливи.

Риби

Със сигурност интуицията ви към този момент ви е споделила за смяната. От всички знаци вие сте тези, които най-добре слушат инстинктите си. Вярвате в интуицията си и постоянно тя ви се отплаща, написа " За дамата ". Щом разберете, че очаквате смяна, незабавно сте се подготвили за това. Това е годината, в която ще оставите страховете си зад себе си и ще бъдете подготвени да се борите за това, което желаете в живота. Вече няма да понасяте удари и няма да позволите на други да ви стъпчат.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР