Телец Телецът е твърде предпазлив, твърде дълго мисли преди да

...
Телец Телецът е твърде предпазлив, твърде дълго мисли преди да
Коментари Харесай

Пазете се от тях! Те са НАЙ-завистливите зодии!

Телец

Телецът е прекомерно внимателен, прекомерно дълго мисли преди да реши  да направи нещо. Не е изненадващо, че те постоянно се лутат в житейските завои. Това става причина за възмущение и злоба, които Телецът държи в себе си, пробвайки се да не покаже пред другите (което е неприятно за него). Телецът е сигурен, че е подценяван и счита другите за по-успешни, от време на време безпринципни. Въпреки че би трябвало да се сърди на първо място на себе си, той счита, че просто няма шанс в живота.

Близнаци

Те споделят, че не завиждат, само че упорстват за това толкоз мощно, че поражда въпросът – какво се пробват да създадат с това? Може би да убедят себе си? Близнаците са склонни да ревнуват и да завиждат за всички материални неща, които другите имат, само че не и те. Те са толкоз закрепени върху това, че не са в положение да оценят това, което имат. " Аз съм губещ ", си повтаря всеки представител на зодия Близнаци, гледайки колата на някой различен, забравяйки, че в действителност с него всичко е наред, а колите на другите хора са незначителна причина за злоба.

Стрелец

Не знае по какъв начин да се радва на триумфите на други хора. Изобщо не може. Но завистта работи на Стрелец като мотиватор - той се форсира осезаемо, пробвайки се да реализира повече. Проблемът е, че когато доближи мечтаното, сигурно ще се натъкне на нов обект на злоба. И всичко се повтаря. Обаче няма сребърна подплата - с този метод Стрелец може да получи всичко от живота.



Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР