Теленор вече предлага технологията eSIM и за умните часовници от

...
Теленор вече предлага технологията eSIM и за умните часовници от
Коментари Харесай

Теленор предлага eSIM за умните часовници Samsung Galaxy Watch3

Теленор към този момент предлага технологията eSIM и за умните часовници от серията Samsung Galaxy Watch3. Клиентите на оператора могат да задействат eSIM като втора карта с втори номер в устройствата, тъй че да имат връзка даже когато не носят смарт телефона си със себе си.
съставлява вграден SIM чип, който може да бъде употребен посредством зареждането на eSIM профил в устройство. Това разрешава по-голяма еластичност и по-широк набор устройства, които да се възползват от мобилни услуги.
се предлага от Теленор в два размера – по-малкият, както и по-голям. Това е най-новият интелигентен часовник на Samsung с по-голям кръговиден екран, по-тънко шаси и моден дизайн. Устройството разпознава разнообразни спортове и може да мери равнището на О2 в кръвта, качеството на съня и дава детайлно следене на тичане.
Теленор предлага на цена от 798,99 лева при заплащане в брой, с двугодишен контракт за или на лизинг за 36,99 лева на месец с двугодишни контракти за лизинг и за мобилни услуги за същия проект.
от Теленор ще е на цена от 845,99 лева при заплащане в брой, с двугодишен контракт за или на лизинг за 38,99 лева на месец с двугодишни контракти за лизинг и за мобилни услуги за същия проект.
Пълна информация за това и други оферти на Теленор е налична на формалната страница на оператора, посредством позвъняване на телефон 0800 900 55 в делнични дни сред 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора и формалните сътрудници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР