Теленор предлага услугата за мониторинг и проследяване на автомобили Drivey.

...
Теленор предлага услугата за мониторинг и проследяване на автомобили Drivey.
Коментари Харесай

Теленор предлага услуга за мониторинг на автомобили

Теленор предлага услугата за мониторинг и следене на коли Drivey. Новата услуга е налична за нови и сегашни частни и бизнес клиенти на Теленор и включва композиция от устройство за диагностика на автомобила (OBD-II) и мобилно приложение.

Drivey се предлага в два разновидността, които включват OBD-II устройства надлежно с 2G и 4G благоприятни условия. И при двата разновидността устройствата се конфигурират елементарно в OBD буксата, с която разполагат множеството коли, създадени след 2004 година

Устройството разрешава на клиентите да получат достъп до данни за техническото положение на автомобила, като сервизна информация за мотора и акумулатора да вземем за пример. С Drivey потребителите могат елементарно и несъмнено да наблюдават местоположението на автомобила.

В мобилното приложение Drivey by Telenor също по този начин може да се следи информация за разхода на гориво, метода на шофиране, внезапни промени в скоростта, внезапно прекъсване и данни за всички пътувания в последния месец. Drivey разрешава на повече от един консуматор да се свърже към едно и също устройство, тъй че данните за автомобила да са налични за всички, които го употребяват. Приложението е налично, както в Apple AppStore, по този начин и в Гугъл Play.

Версията на Drivey с 4G благоприятни условия също по този начин разрешава на потребителите да пуснат WiFi мрежа, която може да се употребява от пасажерите в автомобила. Към нея могат да се свържат до 10 устройства. Включените спомагателни данни за сърфиране на територията на България са 15 000MB на месец, като потребителите могат да ревизират оставащия включен трафик и да закупят спомагателни пакети с данни през мобилното приложение.

Drivey се предлага с абонаментни проекти за 12 или 24 месеца. Цената за абонамент с 2G устройство е 15,99 лева на месец за една година или 9,99 лева на месец за две години. Абонамент за Drivey с 4G благоприятни условия се предлага за 29,99 лева на месец с контракт за една година и 19.99 лева на месец за две години, като и в двата случая включва 15000MB спомагателни данни за сърфиране на територията на България на месец. При подписване на контракт за една година се включват и 7600MB спомагателни данни за сърфиране на територията на Европейския съюз месечно, а с контракт за две години – 5300MB на месец.

Пълна информация за това и други оферти на Теленор е налична на формалната страница на оператора www.telenor.bg, посредством позвъняване на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР