Теленор дава възможност за онлайн закупуване на винетка бързо и

...
Теленор дава възможност за онлайн закупуване на винетка бързо и
Коментари Харесай

70% от клиентите на Теленор предпочитат да купят винетка дигитално |

Теленор дава опция за онлайн закупуване на винетка бързо и елементарно, единствено в три лесни стъпки: избор на категорията автомобил, на вида винетка - годишна, месечна, седмична или за уикенда, и регистрация на данните на автомобила.

Плащането се прави с дебитна или кредитна карта за облекчение на потребителите. Закупуването онлайн може да стане през приложението MyTelenor Bulgaria или непосредствено през уеб страницата на оператора.

Вече близо две години Теленор дава опция за закупуване на винетка. От компанията оповестяват, че близо 70% от потребителите, избрали оператора, с цел да вземат винетка, вършат покупката си онлайн – посредством приложението MyTelenor Bulgaria или уеб страницата на Теленор. Интересно е да се означи, че останалите 30% избират магазините им в страната, с цел да закупят другояче цифровия документ.

От оператора припомнят, че клиентите могат да се приготвят за идните пътувания по празниците, като възобновят своята винетка онлайн или онлайн, до 30 дни по-рано преди приключването й.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР