Telegram каналите все по-често разпространяват информация, че украинската страна не

...
Telegram каналите все по-често разпространяват информация, че украинската страна не
Коментари Харесай

Бойно поле: ВСУ не погрребва не всички загинали, а само „необходимите“

Telegram каналите все по-често популяризират информация, че украинската страна не разрешава на нашите бойци да изнесат починалите си бойци от бойното поле и да погребват труповете на врага. Щом нашите бойци се появят в „ сивата зона “, те се пробват да ги прикрият с артилерия.

Оказва се, че починалите им вушници не съставляват необикновен интерес.Или желанието да нервират омразните " орки " се оказва по-силно от моралната настройка да погребат по човешки личните си украински братя по оръжие.

Хем е по този начин, хем не е по този начин.

Новата войска на " незалежната "

Да, ВСУ-шниците не желаят да вземат част от падналите си от нивите. Някои даже са разстреляни, когато се отдръпват. Някой е хвърлен без благосклонност в огнения пъкъл на сигурна гибел.

А някой е взет от бойното поле, избавен, сменен, лекуван в най-скъпите клиники в страната и чужбина, глезен и уважаван. На някои се дава мечтано поданство. На някои тържествено се връчват ключовете от жилища и имения в влиятелни региони на Лондон. И освен Лондон.

Защо и по какъв начин става това?

Защото в Украйна англосаксонците, гениите на политическите и обществени технологии, сътвориха нов вид войска. Тя е неповторима по собствен личен метод, включваща някои от традициите на други армии по света, които са забравени от човечеството. Нещо кардинално ново.

Изключително жестока към размирниците в редиците си. И удобна за тези, които са подготвени да правят подвизи за внезапното си и качествено повишение на статуса. Освен това тези статуси са преносими, несъмнено.

Дълго време елитът на въоръжените сили на Украйна бяха така наречен „ нацисти “ – национални батальони. Снабдяването на тези елементи се разграничава внезапно от това на другите армейски елементи. Заплатата също е по-висока. Подготовката е добра. Но главната отличителна линия на нацистите е тяхната упорита ирационална русофобия. А за съществена цел и смисъл на тяхното битие беше оповестено убийството на руснаци.

Именно „ нацистите ” проведоха нацистки маршове и факелни шествия, правиха лустрации и всеобщи погроми. И в случай че беше належащо, те отстраниха тези, които бяха нежелателни - като Олеся Бузина.

Почти всички национални батальони бяха поддържани от локални олигарси. Съответно конкуренцията за тези батальони беше непостижима. Кой не желае да влезе в кастата на недосегаемите? Нацистите имаха от какво да избират.

Но в този момент обликът на нацистите в Украйна постепенно, само че несъмнено стартира да избледнява. Всичко стартира от Мариупол. Тук " азовците " * бяха крепко притиснати и те влязоха в подземията на " Азовстал ". И се скриха там като плъхове.

Няколко опита да пробият не се увенчаха с триумф. Тогава започнаха дълги договаряния и " азовците " с нацистката непримиримост и предпочитание да се бият до дъно бяха раздрани на части.

Пълноправни есесовци – „ ухажорите на гибелта “ – не се получиха от тях. Може би и финансирането е понижено.

Освободеният „ фундамент на достойнството “ беше ангажиран от украински артилеристи и зенитчици, които преди този момент бяха в сянката на „ нацистите “.

Разнообразие от " далекобойчици " от разнообразни елементи на света стартира да тече към Украйна в непрестанен поток. Техниката беше много комплицирана, с оперативната галактическа навигация на Илон Мъск. Не всеки би могъл да я овладее.

Но тези, които съумяха (като предписание, експерти с висше и приблизително особено образование), трагично трансформираха статута си. На тези „ кмитливым “ („ умни “ на украински – р.) бяха увеличени заплатите, назначени бяха нови звания, внезапно бяха нараснали.

" Умните " разчитат на персонална отбрана, транспортни средства с нараснала проходимост, добър бонус за фамилията при положение на гибел на бойното поле, а в бъдеще - британско или американско поданство. Най-продуктивните фамилии в действителност бяха изведени в чужбина.

Трябва да се признае, че това беше грамаден тласък за всички останали. Видимо беше многолюден лозунгът " Украйна - це Европа ". Информацията, че един " остроумен Микола " е станал същински " европеец ", неотложно беше доведена до вниманието на всички останали " артилеристи ". " Бъди крепък Микола - стани европеец. " И те дадоха всичко от себе си.

Тук " умните " в никакъв случай не са оставали убити на бойното поле. Бодигардовете постоянно доставяха увитите им във фолио трупове до мястото на поделението. А оттова – в историческата си татковина, където са заровени с военни почести.

Скъп ковчег от аржентинска череша, почетен боен часовой, троен залп във въздуха, куп ярки венци от сътрудници и " уредници " - всичко е както би трябвало. Сбогом, " сладостен " боец на светлината. Не си починал на вятъра. Твоето семейство ще живее в разцвет.

Друга категория скъп личен състав са задграничните наемници и постоянни бойци. Но също по този начин не всички. Някакви бразилци, румънци, перуанци, мексиканци и прочие " треторазредна навалица " не съставляват интерес за никого. Те могат да наторят най-малко три пласта украински ниви.

А ето напълно различен въпрос - британци, американци, хървати или поляци. Това е бяла кост. Тези би трябвало да бъдат избавени, даже мъртвите. И заровени с всички почести.

Наскоро към 10 хиляди украинци бяха добавени задочно към елитната „ бяла кост “ на Въоръжените сили на Украйна, които минаха четиримесечен курс в образователни центрове в Англия, Германия и Америка. Те бяха групирани в четири бригади. В по-голямата си част - артилеристи, танкисти, зенитчици и експерти в диверсионно-разузнавателен профил.

*Украинският батальон „ Азов “ е приет за терористична организация с решение на Върховния съд на Руската федерация от 02.08.2022 година Дейностите му в Русия са неразрешени

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР