Телефоните на Мартин Божанов с прякор Нотариуса ще бъдат дадени

...
Телефоните на Мартин Божанов с прякор Нотариуса ще бъдат дадени
Коментари Харесай

Не могат да отключат телефоните на Нотариуса, предават ги на партньорска служба

Телефоните на Мартин Божанов с прякор Нотариуса ще бъдат дадени на партньорска работа, която да смъкна и даде на проверяващите информацията от тях. Извършва се инспекция на клуба Ес Ес, за който се твърди, че е бил частен съдийски клуб, ръководен от разстреляния на 31 януари мъж,предаде Българска национална телевизия.

Фирмата, която стопанисва клуба е записана на името на Мехмед Мехмедов.

Легендата твърди, че името на Ес Ес клуб идва от " правосъдни съидейници ", само че осведомени с тайните на посетителите споделят, че постоянно го наричали " правосъдно подпомагане ". Твърди се, че зад тъмните стъкла е уговаряна ориста на не едно и две каузи и всичко се случвало в задушевната атмосфера на скъпи питиета и атрактивни компаньонки.

През последните месеци в клуба не бил влизал никой. Твърди се, че Мартин Божанов бил предизвестен от " лоялен другар ", че прокуратурата е на път да му повдигне обвиняване. Бързо за проблемите му с правораздаването разбрали и магистратите, които имали карти за достъп до клуба.

" Предмет на инспекция е, само че ще се обясни целият този подробност, който се разисква в публичното пространство че се посещава единствено от избран кръг лица, с членски карти, тъй че вярвайте ще се извърши инспекция и ща дадем на по-късен стадий информация ", сподели Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Твърди се още, че в клуба са канени магистрати, които са забавни за Мартин Божанов. Едни от тях били изнудвани със записи, че влизат в помещението, а други със записи от заниманията вътре. Трети пък били заплашвани.

" - Били ли са заплашвани магистрати?

- Извършваме инспекция и на други сигнали.

- Има ли заплашвани прокурори?

- Да, има, факт, сподели Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Ес Ес клуб се стопнисва от КСАМАР - 2010 ЕООД. Дружеството е записано през 2010 година от Николай Христов Атанасов, само че през 2015 притежател на капитала и шеф става Мехмед Османов Мехмедов. Фирмата е записана в апартамент в този блок. Домоуправителят твърди, че не познава комшия с имена Мехмед Мехмедов. Фирмата има регистрация по Данък добавена стойност, а съгласно финансовите доклади, оборота ѝ през 2021 година е 202 000 лв. и има двама чиновници, единият от които е Мехмедов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР