Телефоните iPhone 15 вече са официално представени, но Apple традиционно

...
Телефоните iPhone 15 вече са официално представени, но Apple традиционно
Коментари Харесай

Нов теч за iPhone 15 разкри капацитета на батериите на четирите модела от серията

Телефоните iPhone 15 към този момент са публично показани, само че Apple обичайно не разкрива всяка обособена спецификация за своите телефони. Затова разчитаме на други източници и разбори, с цел да получим цялостна визия за това какво оферират тези телефони.

Сега явно разполагаме със характерния потенциал на батериите за четирите модела iPhone 15

Както се вижда от подадена до регулаторен орган в Китай информация, видяна от MySmartPrice. Добрата вест е, че има леко усъвършенстване спрямо телефоните от 2022 година На първо четене.

Посочените потенциали са 3349mAh за iPhone 15, 4383mAh за iPhone 15 Plus, 3274mAh за iPhone 15 Pro и 4422mAh за iPhone 15 Pro Max. Apple твърди, че тези телефони имат надлежно до 20, 26, 23 и 29 часа живот на батерията.

За съпоставяне: 3 279 mAh за iPhone 14, 4 325 mAh за iPhone 14 Plus, 3 200 mAh за iPhone 14 Pro и 4 323 mAh за iPhone 14 Pro Max. 

Да, има прогрес, само че не е нещо доста и сензитивно.

Струва си да се има поради, че посочените нагоре часове живот на батерията за серията iPhone 15 – въз основа на гледане на видео на телефоните – са безусловно същите като тези, които Apple уточни и за еквивалентните телефони iPhone 14.

Това допуска, че всяко нарастване на потенциала е било употребявано от спомагателни условия за сила на други места в шасито, макар че е мъчно да се знае сигурно. По-ранни приключвания на информация подсказваха, че с iPhone 15 ще получим доста нарастване на потенциала на батерията, само че това очевидно не се е случило.

Не забравяйте, че животът на батерията зависи от голям брой фактори, а освен от потенциала на батерията.

Разделителната дарба, яркостта на екрана, скоростта на чипсета на телефона и успеваемостта на вътрешния модем могат да изиграят значима роля.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР