Текстът е препубликуван от Режисьорският тандем Майкъл Удуърд и Макс

...
Текстът е препубликуван от Режисьорският тандем Майкъл Удуърд и Макс
Коментари Харесай

Една голяма метафора на „Брекзит“

Текстът е препубликуван от

Режисьорският тандем Майкъл Удуърд и Макс Барън познава добре България поради рекламните планове, които осъществя тук. Неслучайно надарените режисьори избират България за първия си късометражен филм. Кастингът, операторът и огромна част от техническите екипи са напълно български. Преди няколко дни техният филм („ Три съвещания на чрезвичайния комитет “) получи номинация за премията БАФТА в категорията за късометражни продукции. На 13 март ще бъдат оповестени спечелилите. С артиста Мартин Христов беседваме за основния воин във кино лентата, за работата с английските режисьори, черно-белия мироглед, за очакванията и фантазиите на младите създатели в България.

Филмът Three Meetings Of The Extraordinary Committee има двама режисьори – Майкъл Удуърд и Макс Барън, за които това е първи късометражен план. Как се работи с двама режисьори на терен? И резултатът двойно по-добър ли е?

Това са хора, които са научени на професионализъм от международно равнище. Освен че са другари в живота, те се схващат в...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР