Текст и снимка: Иво Христов, ФейсбукСлед етюда възрастна жена бе

...
Текст и снимка: Иво Христов, ФейсбукСлед етюда възрастна жена бе
Коментари Харесай

Иво Христов: Само протестът може да спре узаконяването на диктатурата

Текст и фотография: Иво Христов, Facebook

" След етюда ”възрастна жена бе залята с вода на Орлов мост ”, в този момент ни се сервира ”агресия против майка с деца ”. Патосът на репортажите е върху потрошената кола, само че пропуща неналичието на полиция и опитът на въпросната жена да премине през протестиращите.
Важният сюжет обаче е меракът на Борисов да си обезпечи пожизнена власт посредством промени в Конституцията. Гневът от арогантността му тук скоро мина в безсмислени смешки с Данаил Кирилов и подранила убеденост, че измененията нямало да минат.

Напротив, те имат всички шансове да минат. Мафията разполага с всички аритметически болшинства, нужни за пробутване на измененията. Ако някъде липсват, е в положение да си ги купи. Хазната е в ръцете на шайката. Това е резултатът от 10 години нелепост и безгрижие. Днес данъкоплатецът заплаща със личните си пари да го газят и мамят.

Само митингът може да спре узаконяването на диктатурата.
Не е в този момент моментът за прогнози ще успее или не, за взаимни нападки, още по малко за обичания народен род: размишления за българската неизбежност.
Трябва ни воля, поредност и изпитание.
ОСТАВКА! "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР