Текилата е полезна за здравето, твърдят лекари по цял свят.

...
Текилата е полезна за здравето, твърдят лекари по цял свят.
Коментари Харесай

Чашка текила ще реши тези 6 здравословни проблема

Текилата е потребна за здравето, настояват лекари по целия свят. Препоръката обаче е да не изпиваме цяла бутилка, с цел да се борим със болесттите, а да си сипваме по не повече от една чашка.

Помага за отслабването

От една чашка текила, като се изключи че няма никава заплаха да напълеете, само че и може да намалите тежестта си. Хубавата текила подтиква обмяната на веществата, тъй че тялото ни да се освободи от непотребните мазнини и въглехидрати.

Стимулира храносмилането

Скромно количество текила обезпечено ще усъвършенства храносмилателните процеси в тялото ви. Проучвания са стигнали до извода, че множеството стомашни проблеми могат да се решат единствено с чашка от огнената напитка.

Стимулира положителните бактерии

 Текила

За изненада на множеството хора, текилата също е измежду естествените пробиотици. Поддържа здравословния баланс в тялото и оказва помощ за хубавичко микрофлора на червата.

Предотвратява диабет вид 2

В текилата се съдружат съединения, които работят сходно на фибри и подтикват производството на инсулин. По този метод понижава риска да заболеем от диабет вид 2.

Бори остеопорозата

Текилата се прави от растението агаве, за което изследванията са потвърдили, че подкрепя организма при усвояването на калций. Колкото по-добро е усвояването на калций, толкоз по-здрави ще са костите ни и ще е по-малка вероятността да страдаме от остеопороза.

Помага при бодърствуване

В текилата има съставна част, която успокоява и работи позитивно при бодърствуване, тъй че по-лесно да се пренесем във владенията на Морфей.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР