Тежкотоварен камион се вряза в бетонова колона на магистрала Тракия

...
Тежкотоварен камион се вряза в бетонова колона на магистрала Тракия
Коментари Харесай

ТИР се вряза в колона на „Тракия”, шофьорът загина

Тежкотоварен камион се вряза в бетонова колона на автомагистрала „ Тракия ” в нощта против четвъртък. При тежката злополука почина на място водачът на 45 години. Тирът е превозвал дървени трупи, които се разпилели по пътното платно.

Сигналът за злополуката в региона на 119-тия км на автомагистрала „ Тракия ” в посока София е бил подаден на 112 в 1,20 часа на 5 октомври. Влекач с полуремарке, с българска регистрация, се е блъснал в колона на мост. Тялото на починалия на място 45-годишен лидер е било извадено благодарение на техника на пожарната. До към 5 часа затворени за придвижване са били и двете ленти поради разпилените по аутобана дървени трупи. Движението по автомагистралата в посока Бургас е било освободено малко преди 7 часа сутринта. Остава затворено придвижването към София.

Полицейски чиновници насочват колите по обходен маршрут: от км 126 /Карловски надлез/ се минава през Пловдив и по Голямоконарско шосе се излиза на Автомагистрала. Причините за случая се обясняват в районното ръководство в село Труд, формирано е досъдебно произвеждане и се обясняват аргументите за тежката злополука. Има възможност водачът да е задремал зад кормилото и това да е предизвикало гибелта му. /monitor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР