Тежкото криминално деяние, което потресе Варна заради жестокостта на двамата

...
Тежкото криминално деяние, което потресе Варна заради жестокостта на двамата
Коментари Харесай

7 г. затвор за непълнолетния Денис, който уби бездомник във Владиславово

Тежкото престъпно действие, което потресе Варна поради жестокостта на двамата причинители – 14-годишния Денис и 13-годишния Камен, бе осъществено на 20 против 21 януари 2018 година Жертва на малолетния и малолетния му съизвършител стана 53-годишният някогашен служител на реда Красимир,  живял като скитник на пазарчето в кв. " Владиславово “.

Двете момчета пребили от пердах жертвата си и се гаврили с мъжа, а дейстивята им били снимани от друго дете. Смъртта  според съдебномедицинската експертиза настъпила 7 – 8 часа след побоя, траял към 45 минути.

Красимир добре разбирал какво се случва с него. Тежка черепно-мозъчна контузия, съчетана с гръдна контузия е повода за гибелта на 53-годишния скитник, по тялото на което правосъдните медици открили 6 счупени ребра и счупена гръдна кост. След като човек прочете заключението на съдебномедицинската експертиза, не помни, че всичко това е осъществено от малолетен и невръстен поради жестокостта, с която двете деца са убивали, сподели през вчерашния ден представителят на Окръжната прокуратура във Варна.

Законът планува за ликвидиране, осъществено от малолетни, наказване от 3 до 10 години. Постановената присъда на Варненския областен съд за Денис е над междинния размер.  Тя предстои на обжалване пред Апелативния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР