Тежкото крило на Далас Кристапс Порзингис напредва с възстановяването си

...
Тежкото крило на Далас Кристапс Порзингис напредва с възстановяването си
Коментари Харесай

Порзингис: Целим се в титлата

Тежкото крило на Далас Кристапс Порзингис напредва с възобновяване си от интервенцията в десния менискус, която претърпя при започване на октомври. 25-годишният латвиец, който е малтретиран от разнообразни контузии през последните години, ще пропусне началото на започващия на 22 декември нов сезон в НБА.

" Възстановяването ми върви по проект. Чувствам се добре и поставям нужните старания, с цел да се завърна на паркета колкото се може по-бързо. Нямам самообладание да възобновя цялостен подготвителен развой. В положителни ръце съм, защото съм заобиколен от страхотни хора, които ще ми разрешат да вляза в игра още веднъж, чак когато съм изцяло подготвен за това ", показа Порзингис.

Kristaps Porzingis has his eyes set on the championship
— Mavs Nation (@MavsNationCP)
Бившият състезател на Ню Йорк Никс приказва и за задачите пред Маверикс за идващия сезон, като най-голямата, несъмнено, е купата. " В последна сметка нашата цел е да спечелим купата. Това би трябвало да е нашата всекидневна мотивация. Не е загадка, че точно трофеят е най-сериозната цел за нашия тим, тъй че ще би трябвало да се поизпотим и да поработим съществено, с цел да успеем ", добави " четворката " на Далас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР