Тежки три дни е изкарал кметът на Пловдив Здравко Димитров,

...
Тежки три дни е изкарал кметът на Пловдив Здравко Димитров,
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив вече е по-добре, остава под карантина

Тежки три дни е изкарал кметът на Пловдив Здравко Димитров, който у дома.
" В петък, събота и неделя бях с температура, мощна кашлица, болки в мускули, гърди и стави. От понеделник обаче нямам температура. Продължавам да се церя с разнообразни антибиотици ", описа кметът пред 24plovdiv.bg. Макар да е доста по-добре от началните дни на болестта, Димитров не има намерение да се връща на работа идната седмица. " Продължавам още да се церя. Освен това ще бъда и под карантина ", добави той.
 Кметът на Пловдив Здравко Димитров е с ковид Кметът на Пловдив Здравко Димитров е с ковид
Кметът на Пловдив Здравко Димитров е инфектиран от ковид. Това заяви самият той в профила си във Фейсбук. " Скъпи пловдивчани, Пр...
Шефът на общинското опазване на здравето доктор Калин Калинов, който също се разболя, към този момент бил добре по думите на кмета. " Днес го изписаха ", добави Димитров. Предполага се, че болестта в общината е тръгнала от него. С ковид е и зам.-кметът Анести Тимчев. Колегите му се тормозят, защото той е на възраст. Днес е бил с температура. В градската администрация има и други под карантина. Един от тях е шефът на протокола Мирослав Беляшки. В постройката на площад " Стефан Стамболов " не се позволяват външни хора от ограничения за сигурност. Единствено жителите имат достъп до деловодството и касата, които се намират на първия етаж. Служители признават, че са обезпокоени от обстановката. " Защо не ни пуснат вкъщи ", питат те. От администрацията отвърнаха, че не може да спре работата й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР