Тежки наказания за непълнолетните престъпници. Това поиска бащата на убитото

...
Тежки наказания за непълнолетните престъпници. Това поиска бащата на убитото
Коментари Харесай

Борисов се срещна с бащата на убитата Андреа


Тежки санкции за малолетните нарушители. Това изиска бащата на убитото 18-годишно момиче от Галиче.

Почерненият родител настоя за среща с премиера в студиото на bTV в неделя. Министър-председателят одобри тази заран Асен Руменов.

След жестокото закононарушение бащата изиска законови промени. Причината - арестуваният 17-годишен юноша по закон може да получи до 12 години затвор.

„ Обещаха ми всичко да създадат, с цел да се прекъсне тази престъпност. Това не може и не трябва да продължава, тъй като животът на доста хора ще бъде погубен. Той е нападнал възрастен човек, след това и служител на реда, получил е единствено пробация. Ако беше осъден уместно, нямаше да има ликвидиране и щерка ми щеше да е жива “, сподели Асен Руменов.

„ Проверката ще обхване и това съблюдават ли се ограниченията за неотклонение, взети във връзка с обвинените лица. Ако същите не се съблюдават, наблюдаващите прокурори ще изискат по-тежки ограничения за неотклонение “, сподели Сийка Милева, представител на основния прокурор.

„ Ще се вземе под внимание положението на този причинител. Дали той разсъждава като възрастен и осъзнава това, което прави, с цел да получи наказването като възрастен. Това ще бъде смисълът на смяната, която ще създадем “, сподели депутатът от ГЕРБ Маноил Манов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР