Тежка катастрофа с пострадали е станала преди минути край Враца,

...
Тежка катастрофа с пострадали е станала преди минути край Враца,
Коментари Харесай

Касапница край Враца: Пожарникари вадят семейство с бебе от смачкани ламарини от верижно меле

Тежка злополука с потърпевши е станала преди минути край Враца, оповестява организация BulNews. Инцидентът е след село Мраморен, на баира преди някогашния птицекомбинат. Ударили са се фирмен бус „ Пежо Боксер “, „ Ауди “ и „ Мерцедес “ с врачански регистрации.



До случая се е стигнало откакто служебното возило на компания „ DIEM ”, което пътувало към Враца, се завъртяло на пътя. В него се блъснал лек автомобил „ Ауди “, който се движил към село Баница. Зад него пътувал „ Мерцедес “, чиито лидер се опитал да избегне конфликт, само че при въртенето си бусът блъснал и него. Вследствие на мощния удар и двата автомобила са изхвърчали отвън пътя.



При случая е потърпевшо семейство с две деца – малко момиченце и бебе момче, което е пътувало в " Ауди " -то. Наложи се те да бъдат извадени отдолу под ламарините на смазаната кола.



По първични данни бащата е с най-сериозни пострадвания. Те са превозени във врачанската болница.



На местопроизшествието дойдоха 5 коли за спешна помощ, две пожарни и полиция. Трафикът е блокиран, колони от коли чакат да преминат, а тези, които идват се пренасочват през обходен маршрут.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР