Тежка катастрофа е станала на пътя София - Калотина, край

...
Тежка катастрофа е станала на пътя София - Калотина, край
Коментари Харесай

Бивш полицай загина при тежка катастрофа край Калотина

Тежка злополука е станала на пътя София - Калотина, край Сливница. По първични данни случаят е зародил сред тежкотоварен и два леки автомобила. Към момента има данни за един умрял, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Загиналият е някогашен чиновник на полицията, който работел на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Калотина ", научи NOVA.

При случая са потърпевши още петима души, двама от тях - също чиновници на Министерство на вътрешните работи. Всички потърпевши са с заплаха за живота, оповестиха от Спешна помощ за NOVA. На място са изпратени 4 коли за спешна помощ. Трима потърпевши са откарани в "Пирогов ".

По първична информация камионът е набил внезапно спирачки, а една от колите се блъснала в него откъм гърба. Шофьорът на идващия автомобил също не съумява да реагира и се забива в първата кола.

Движението в сектора е лимитирано в посока Калотина, като трафикът се отклонява през обходен маршрут: Сливница – Алдомировци – Бърложница – Драготинци – Габер – Драгоман. Движението се контролира от "Пътна полиция ".

Предвид понижената видимост заради мъгла, апелът към водачите е да карат деликатно и с задоволително отдалеченост. Движението се пренасочва по обходни направления.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР