Тежка катастрофа е станала на пътя Ботевград - Мездра, в

...
Тежка катастрофа е станала на пътя Ботевград - Мездра, в
Коментари Харесай

Четирима възрастни и две деца пострадаха при катастрофа между цистерна и бус

Тежка злополука е станала на пътя Ботевград - Мездра, в региона на село Новачене. Цистерна за газ е премазала микробус. Четирима възрастни и две деца от микробуса са тежко потърпевши. Сигналът за случая е подаден малко преди 19:00 часа. Незабавно към мястото на случая са изпратени екипи на полицията, пожарната и 6 коли за спешна помощ.

От Спешна помощ оповестиха, че две момчета - на 12 и 14 години, са с черепно-мозъчни контузии и са настанени в противошоковата зала в " Пирогов ". Мъж на 60 години е с тежки пострадвания.

Мъж, на 54 години с политравми, 34-годишна жена с травма на крайници и комоцио, както и 35-годишен мъж с черепно-мозъчна и гръбначно-мозъчна контузия са настанени в УМБАЛ " Света Анна ".

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че следва на мястото на случая да се извърши оглед и да се изяснят аргументите, довели до тежкия случай.

Движението е лимитирано в двете направления. Всички коли изчакват на място или употребяват обходен маршрут по пътя София – Своге – Мездра в двете направления, допълват от полицията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР