Тежка драма беляза предаването Гласът на България по bTV. 25-годишният

...
Тежка драма беляза предаването Гласът на България по bTV. 25-годишният
Коментари Харесай

Драма в Гласът на България: Майката и сестрата на Димитър ...

Тежка драма беляза предаването " Гласът на България " по bTV. 25-годишният Димитър раздруса феновете с роман за сложната си орис. Татуираният артист извърши парчето Ейми Уайнхаус „ Back to Black” и остави Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена без думи. Оказа се обаче, че младежът е изгубил най-близките си хора още на 18 години.

„ Един ден просто ме разсъниха да ми кажат, че мама я няма и я търсят с хеликоптер. Живеехме до една река, тя беше паднала вътре и водата я беше отнесла. Един ден просто ей по този начин изчезна. Официалната версия, съгласно криминалистите, е, че става въпрос за самоубийство. Отказвам да приема и се надявам да е просто нещастна случка”, показа участникът от „ Гласът на България”.

Трагедиите обаче не секват. Само 10 месеца по-късно се самоубива сестра му. Една заран тя се нагълтва с хапчета и за 10-15 минути й стопира сърцето. 45 минути се пробват да я съживят, само че без какъвто и да е резултат. „ Чувствах се загубен, не знаех по какъв начин са прецеждам страстите си. Много постоянно бягах от страстите си благодарение на алкохол или дрога. Исках да спра да живея. Бях изцяло изгубен”, признава Димитър във визитката на шоуто. В тежкия миг той се хваща за музиката, която му оказва помощ да се оправи с болката и тъгата по майка си и сестра си.

Менторите и феновете на „ Гласът на България” останаха без думи след признанията му. Младежът си заслужи четири обърнати стола, а Иван Лечев, Дара, Любо Киров и Галена се надяваха той да се причисли към техния тим. Изненадващо за всички, само че 25-годишният гений избра Галена и отиде в нейния тим.

Димитър е роден в Стара Загора, само че по-голямата част от времето си живее в Шумен, след това 16 години в Чехия, а сега в Пещера с вуйна си и чичо си. Там работи в цех, който създава хранителни добавки за животни. Именно вуйна му и чичо му са единствените му близки хора и геният се връща в родината си, с цел да е покрай тях. Димитър признава, че е с друга полова ориентировка

„ Първоначално признах на сестра си, родителите ми схванаха след това сами. Беше трагично, не го одобриха въобще добре. Водиха ме при психолози с вярата да трансформират нещо в мен. Там им беше обяснено, че грешката не е в мен и те привикнаха с този факт. Не им остана различен избор”, изясни той за желанията си към мъжете.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР