Тежък раздор настана след финала на телевизионното шоу Като две

...
Тежък раздор настана след финала на телевизионното шоу Като две
Коментари Харесай

Коцето мъсти заради отнетата победа в „Капките“! Развали партито на Халваджиян, като разцепи участниците

Тежък разкол настана след финала на телевизионното шоу „ Като две капки вода “, научи HotArena .

Участниците и екипът на предаването се разделиха на два лагера и купонясваха в разнообразни нощни заведения в столицата . От едната страна беше фолкпевецът Константин , който притегли Фънки и Златка в нощното си заведение в Студентски град, а на другия фронт се изявяваше Маги Халваджиян с роднините си, балета и екипа на предаването. Коцето остана на трето място в крайното класиране и това евентуално го е подразнило, защото е привикнал той да печели телевизионните формати, в които взе участие, писа „ България Днес “.

След финала той минал небрежно през заведението на Маги и по-късно отпрашил към дискотеката си, с цел да полее провалянето си. Още на входа чалгарят и членът на журито Димитър Ковачев – Фънки, който цялостен сезон му даваше високи оценки, бяха посрещнати от оркестър. Двамата се включиха като хванаха палките на перкусиите и затропаха по дребните барабанчета.

Купонът се придвижи вътре, където бяха подложени на стихия от салфетки, а наздравиците се подвигаха една след друга. В компанията им се оказаха Русата Златка и фолкпевицата Бони . Из цялата дискотека обикаляше и Благо Джизъса . Георгиев се качи при DJ-я и даже изпя една сръбска ария.

След няколко чаши уиски Коцето стартира да се закача със Златка . При събирането за групова фотография той направи непристоен жест към нея, наподобяващ на правенето на орална обич на жена.

Екипът на предаването пък купонясваше в рокаджийската дискотека на Кремена Халваджиян в центъра на София. Балетът на шоуто направи огромен ваучър, като се развихри на дансинга. Сбирщината е траяла чак до 6 ч. сутринта. По-голямата част от участниците бяха на това празненство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР