Тежък инцидент e станал на АМ "Струма", съобщиха от МВР. Автобус,

...
Тежък инцидент e станал на АМ "Струма", съобщиха от МВР.
Автобус,
Коментари Харесай

Огнен ад на АМ Струма: 45 души загинаха при пожар в автобус край Боснек /снимки/

Тежък случай e станал на Автомагистрала "Струма ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Автобус, пътуващ от София към Благоевград, катастрофира. 45 души са починали. Сред тях има и деца. Инцидентът е станал край отбивката за Боснек малко след 2 ч. през нощта.
По предварителна информация в резултат на злополуката е зародил пожар, сподели гл. комисар Николай Николов, който е на място.
По първична информация рейсът е самокатастрофирал, а водачът е умрял на място.
В nego са пътували 52-ма души. Седем от тях са откарани към "Пирогов ". Тяхното положение не е тежко, занапред им предстоят прегледи, а по-късно ще бъдат разпитани.
Автобусът е с македонска регистрация.
Премиерът на Северна Македония Зоран Заев към този момент се е свързал с българския министър председател. Уведомено е и българското Министерство на външните работи.
„ Благодаря на българските управляващи, които вършат всичко за опазването на животите на оживелите. Ще бъдем доста признателни за следствието на тази покруса “, сподели Заев.
От Агенция "Пътна инфраструктура " оповестяват, че краткотрайно е лимитирано придвижването в двете направления на Автомагистрала "Струма " в сектора от пътен възел "Даскалово " до пътен възел "Долна Диканя " заради пламнал рейс при 30-и км.
Обходният маршрут е от пътен възел "Долна Диканя " - път III-627 - Радомир, и път I-6 до пътен възел "Даскалово ".

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР