Техномаркет“ отваря своя нов, юбилеен 50-ти магазин за България в

...
Техномаркет“ отваря своя нов, юбилеен 50-ти магазин за България в
Коментари Харесай

„Техномаркет“ отваря нов магазин в София

„ Техномаркет “ отваря своя нов, юбилеен 50-ти магазин за България в столичния квартал Княжево. Локацията е добре подбрана на база експанзионната тактика на веригата да е покрай потребителя и да удовлетворява потребностите на клиентите си от качествена техника и технологии на международни водачи на постоянно положителни цени.

Техномаркет Княжево ще бъде открит публично на 3 ноември 2023 година Търговският обект ще се намира на бул. Цар Борис 272, в новия Ритейл парк, сред Lidl и Billa. На повърхност от близо 2 декара, на два етажа и супер съвременна визия и огромен паркинг.

По мотив формалното разкриване на юбилейния си магазин, Техномаркет Княжево ще зарадва клиентите си с извънредни оферти за техника, уреди за дома и още доста продукти на преференциални и налични цени. Изненадите също не са малко – при сметка над 200 лева получавате подарък бутилка вино, а при регистрация за лоялната карта на Техномаркет имате опция да се включите в лотария, в която можете да спечелите ваучер на стойност 50 лева

Заповядайте на място в Техномаркет Княжево на 3 ноември, където ще се заредите с положителни страсти и ще откриете всичко, от което имате потребност, приканват от компанията.

Техномаркет е най-голямата верига за черна и бяла техника в България, която над 25 години интензивно работи, с цел да дава отговор на потребностите на своите клиенти по най-ефективния метод. Чрез лично мобилно приложение, електронен уебсайт и цели 50 търговски обекта в цялата страна, Техномаркет дава богат подбор от продукти на световноизвестни марки във всички ценови категории. Техномаркет е една от водещите в своята сфера компании по предложение на сервизи и услуги.

За в допълнение задоволство от страна на потребителите, компанията предлага и пакет от услуги и сервизи, като безвъзмезден превоз в границите на града, лоялна карта, спомагателни гаранции, опция за покупка на артикули на погашение с комфортни месечни вноски и доста други. Постоянният блян към професионализъм, иновативност и рационализиране, прави Техномаркет една от най-значимите и одобрени вериги за техника на българския пазар.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР