Технологиите успяха да променят всичко около нас. Вече знаем много

...
Технологиите успяха да променят всичко около нас. Вече знаем много
Коментари Харесай

Какво общо имат Ариана Гранде и Банкси с любовния ни живот

Технологиите съумяха да трансформират всичко към нас. Вече знаем доста повече, в сравнение с ни се желае, а връзката посред ни от дълго време е по-скоро цифрова, в сравнение с очи в очи. И тези феномени на модерното общество неизбежно оказват въздействие и върху един доста значим аспект от живота ни - любовта.

Вече даже в нея има трендове. На тях обаче по-добре да погледнем шеговито, в сравнение с насериозно. Все отново, в случай че сме сингъл и още не сме намерили своята сродна душа, можем да хвърлим един взор на тези термини, които са нови, може да ни звучат необичайно, само че ще ги чуваме все по-често през 2019 година

Grande-ing

Не, тук не става дума за нещо огромно, а за нещо в жанр Ариана Гранде. 2018 година несъмнено бе много шантава за нея в персонален проект и след изненадващия годеж пристигна още по-изненадваща разлъка. После пристигна и Thank u, next и всички полудяха по Ариана.

А зад термина Grande-ing се крие концепцията да разнуваш, а не да страдаш след разлъка. Разбира се, " празненството " на изпълнителката сигурно е единствено за пред света и е просто нейният метод да преживее болката, до момента в който изкара и малко пари. Но видимо е мощна и не рухва.

 Снимка 387534

Освен това, Grande-ing включва и изложение на признателност към досегашната ти половинка, без значение какво се е случило сред вас. Все отново, той е бил значима част от живота ти и заслужава най-малко едно " благодаря ", преди да пристигна ред на идната тръпка, нали?!

Този вид отношение е по-често срещан при по-възрастните хора, само че в този момент набира известност и измежду по-младите. За страдание, имаме съмненията, че почитателите на Grande-ing-а работят много подправено...

Instagrandstanding

Instagram доближи своя пик през 2018 година и в случай че желаеме обектът на нашите усеща да ни забележи, би трябвало да насочим напъните си точно натам. Или най-малко това демонстрират резултатите от скорошно изследване, извършено измежду потребителите на приложение за запознанства.

Ако познаваме добре индивидът, на който желаеме да се харесаме, моделираме профила си във Фейсбук съгласно неговите желания. Instagrandstanding е обвързван с издание на целенасочени фотоси и картинки, които да генерират лайкове от нашата тръпка.

Разбира се, не липсват и друслислени или напряко директни послания от псотовете. Очаквано, феновет ена този метод са най-много в групата 20-25 години.

 Снимка 390911

Banksying

Ето тук към този момент сме много сюрпризирани. Така както творбата на оровокативния художник се самоунищожи по време на разиграването й на търг, по този начин и тази наклонност е обвързвана с добре премислените и планувани раздели.

Лесно можем да се поддадем на моментните усеща и страсти, когато става дума за любовна връзка. Така че деликатно премисленото разрушение на една връзка ни звучи като по-добрия сюжет.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Banksy (@banksy) на Окт 5, 2018 в 6:45 PDT

Scrooging

Ето тук към този момент става дума за много подли номера. Този термин идва от различен - скъперник. Или пък от Чичо Скрудж. Идеята тук е да скъсаш с половинката си преди празниците, с цел да не се постанова д акупуваш скъпи дарове.

Е, тази Коледа отмина и в случай че сме още обвързани и сле получили подарък от обичания човек, значи сме късметий. Но не трябва да се радваме прекомерно рано. Тепърва идва 14 февруари, а януари е месецът на разводите и разделите.

А, оакзва се, на близо половината от интервюираните не им пука кое време от годината е, когато просто желаят към този момент да не са с някого.

 Снимка 333604

Throning

Тук приказваме за една много постоянно срещано събитие при звездите и искащите да бъдат известни. Да си с някого, единствено с цел да напомпаш своята известност и да извлечеш персонални дивиденти от връзката ви. За образец се дават Ким Кардашиян и Кание Уест, а се оказва, че мъжете са по-склонни да употребяват половинките си, написа Daily Mail.

Cohabidating

Да бързаш да заживееш с някого и нещата да станат съществено много по-рано, в сравнение с би трябвало, единствено и единствено да си решип финансовите проблеми. Звучи много жестоко, да, само че е постоянно срещано събитие.

 Полигамията, споделената обич и една нова наклонност във връзките
Обичам и теб, и теб, и теб

Как полигамията се трансформира в наклонност

You-Turn

И това евентуално ни се е случвало - да хлътнем по някого, да желаеме доста да сме с него, а по-късно изненадващо и без никаква особена причина да си променим мнението. С две думи - фурнаджийска лопата. Без изненади, тази внезапна смяна в мнението се случва по-често при нежния пол.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР