Технологиите на българската компания Coherent Labs са използвани в редица

...
Технологиите на българската компания Coherent Labs са използвани в редица
Коментари Харесай

Технология на българска компания е използвана в Minecraft и World of Tanks


Технологиите на българската компания Coherent Labs са употребявани в редица компютърни игри - Minecraft, PUBG, Microsoft Flight Simulator и World of Tanks са единствено част от тях.

Компанията взе участие в конференцията Game Developers, която се организира от 20 до 24 март в Сан Франциско. Очаква се броят на посетителите на място да надмине 25 хиляди. Темите на събитието са 15, като измежду тях са дизайн, програмиране, образни изкуства и спонсорирано наличие.



Главният изпълнителен шеф на българската компания Георги Петров съобщи, че в портфолиото ѝ влизат две съществени технологии – Gameface и Prysm, които елементарно се интегрират в процесите на едни от най-големите гейминг студиа в света.

“Посещаваме конференцията Game Developers всяка година от 2014 година насам. Очакванията ни са да създадем над 100 срещи с настоящи и евентуални клиенти. Ще приказваме за техните потребности и за нови планове “, съобщи пред bTV Иван Градев, шеф „ Бизнес развиване “.

„ Gameface е предопределен за разработчици, употребяващи езиците HTML5 и JavaScript, позволявайки им основаването на потребителски интерфейс за игри с инструментите, които познават. Gameface значи по-кратко време за разработка и по-голяма креативност “, изясни Иван Градев.

“Другата технология Prysm е идеална за дизайнери, като им дава опция да основават потребителски интерфейс за игри с Adobe Animate. Той разрешава основаването на интерактивни, анимирани интерфейси чисто образно, без да е нужно писане на код ”, добави той.

Автор: Божидара Златева
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР